Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Ny blogg og to nye kamper!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 1. juni , 2012

I dag skulle vi spille to kamper, der vi møtte Flatås og Malvik. I kampen mot Flatås skapet vi alt for lite i andre-omgangen, og i den første så klarte vi ikke å score. Flatås var dessverre litt mer efektiv enn det vi var denne kampen. Det endte sånn:

National 0-4 Flatås android app review sites

I den andre kampen som var en kamp i 1.divisjon møtte vi Malvik og der startet vi best med den første scoringen. De kom tilbake med en gang. Det sto 1-1 til pause.

I den andre omgangen åpnet forsvaret til begge lagene og det kom mål flere ganger. Nok en gang var vi best og nok en gang klarte vi ikke å score så mange mål som vi kunne ha trengt i denne kampen. Dermed endte kampen sånn:

National 5-7 Malvik

Her er videoen til kampen:



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.