Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Nok en storseier i 2 Div.

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 17. juni , 2012

I dag var det klart for den siste kampen i vårsesongen for National 2. Der skulle vi møte Klæbu. Et lag som lå sist på tabellen og som vi har slått hele 5-13 i 1 Div.

Kampen var styrt av National som hadde mange sjanser og mange mål. Vi hadde en ganske god ledelse til pause og den ble mye større etter den andre omgangen også. Til slutt endte det sånn:

National 14-2 Klæbu

Dermed tar vi tredjeplassen eller andreplassen uansett hva som skjer. Vi må håpe at Astor slår Tiller på tirsdag og hvis dette skjer så kommer vi på andreplass. På tirsdagen spiller National 2 også en ekstremt viktig kamp mot Malvik som er på andreplass. Med seier i den kampen kan vi ta førsteplassen og få opprykk og mer om resultatene kommer på tirsdag

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.