Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Nok en storseier i 2 Div.

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 17. juni , 2012

I dag var det klart for den siste kampen i vårsesongen for National 2. Der skulle vi møte Klæbu. Et lag som lå sist på tabellen og som vi har slått hele 5-13 i 1 Div.

Kampen var styrt av National som hadde mange sjanser og mange mål. Vi hadde en ganske god ledelse til pause og den ble mye større etter den andre omgangen også. Til slutt endte det sånn:

National 14-2 Klæbu

Dermed tar vi tredjeplassen eller andreplassen uansett hva som skjer. Vi må håpe at Astor slår Tiller på tirsdag og hvis dette skjer så kommer vi på andreplass. På tirsdagen spiller National 2 også en ekstremt viktig kamp mot Malvik som er på andreplass. Med seier i den kampen kan vi ta førsteplassen og få opprykk og mer om resultatene kommer på tirsdag