Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Sikret andreplassen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 19. juni , 2012

Det var klart for de viktigste kampen for National 2 i dag, i en kamp som vi kunne få opprykk til 1. Div for. Motstanderne var Malvik som også med seier ville kjempe mot Kolstad om opprykket, men det skulle bli vår dag på Viksletta gras.

Vi visste at det var lite sjans for at Kolstad skulle tape og at det var lite sjans for opprykk, men vi ville vise at vi ikke gir oss med det første.

Kampen startet vi best med de to første scoringene. Da lå det an til seier allerede, men de begynte å få ekstremt mye sjanser som de brant absolutt hele tiden. De slet virkelig med å få den inn. Vi fikk inn det siste målet i den første omgangen og da ledet vi 0-3 til pause.

Selv om vi hadde en tremåls-ledelse så skulle vi ikke legge oss nedpå, men dessverre så klarte vi å gjøre det og da scoret de plutselig to mål og da var det kamp igjen. Etter noen målløse minutter så sa det pang og vi scoret to mål til og vi hadde nok en gang en tremåls-ledelse. Vi scoret enda et, men til slutt klarte de å krangle ballen i mål. Til slutt endte det sånn:

Malvik 3-6 National

Alt om tabellen, andre resultater og oppsumering av sesongen kommer i kveld!

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.