Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Siste kampen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 22. juni , 2012

Det var klart for den siste kampen i vår-sesongen og det var i 1. Div. Vi skulle møte Charlottenlund som vi visste var i toppen av tabellen.

Jeg må si at National styrte kampen og vi hadde mye mer ball enn de. Dessverre var Charlottenlund mye mer effektiv en oss. De hadde kanskje to sjanser de ikke scoret på, men vi bommet en gang på åpent mål og rett og slett bommet for mye. Heldigvis scoret vi to mål, men Charlottenlund scoret flere. Til slutt endte det sånn:

Charlottenlund 4-2 National

Nå er det bare en uke til Scandia Cup og da vil det bli oppdatert resultater hver dag neste uke, og hvis det er internett på Storsjø Cup vil det også komme der. Det eneste vi venter på er at National 2 forhåpentligvis rykker opp til 1. Div hvis Kolstad taper på søndag. Da kommer en liten oppsummering av vår-sesongen og litt info om lagene vi møter i Scandia Cup!

Trykk på linken for å se på den utrolige bommen til Steffen:

Bommen til Steffen!!

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.