Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Scandia Cup dag 1

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 25. juni , 2012

Scandia cup er endelig i gang og etter at vi fikk vite at National 2 vant 2. Div  så hadde vi store forventninger til årets Scandia cup!

 

National 2 skulle møte et ukjent lag. De het Gullvikmoen. Vi skjønte med en gang når vi startet at dette var et ganske godt lag. De scoret to tidlige mål (to små tabber av keeper) og da begynte vi å spille dårligere, men først når de scoret et til så begynte vi å komme litt mer inn i kampen. Vi scoret et mål og da lå vi under 3-1 til pause. I hele andre omgang var de fortsatt et lite hakk bedre enn oss, men de scoret bare et mål og da endte det sånn til slutt:

National 1-4 Gullvikmoen

National 1 møtte Leinstrand som er et lag vi ska slå relativt enkelt. De holdt oss lenge men når målet kom så glapp det for dem. Det endte sånn:

National 4-1 Leinstrand

Da ses vi i morgen når vi skal spille tre kamper!

 

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.