Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Før høstsesongen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 6. august , 2012

Om to uker er vi i fullt kjør igjen med høstsesongen. Siste sjansen til å vise oss frem før vi starter med 11’er og med to lag i 1. divisjon får vi ganske tøffe motstandere som kan være bra for oss.

National 2 og 3 starter allerede før skolen den 17. National 2 møter Astor borte, mens National 3 møter Tiller borte. Vi har veldig lyst til å avslutte med 7’er med alle tre lagene i 1. divisjon og derfor må National 3 starte å sanke poeng tidlig. National 2 bør ha som mål å holde seg i 1. divisjon.

National 1 starter 1. divsjon med å møte Ranheim den 24. august ( bursdagen min) og i den kampen er det muligheter for å se den live. Hvis jeg ikke spiller blir den mest sansynlig visst på Ustream.

 

Her er terminlistene:

National 1: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=132997

National 2: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=132996

National 3: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=133007

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.