Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Nå er vi i gang igjen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 17. august , 2012

I dag var vi tilbake til hverdagen med kamper og treninger og Orkanger skulle teste oss. Motstanderen har gjort det bra i 1. divisjon i vår-sesongen og vi har bare rykket opp til 1. div. Her er referatet:

Kampen startet 18.00 og cirka et minutt etter lå vi under 0-1. Vi kom tilbake med et ganske så tidlig mål vi også. Så var vi i feriemodus igjen og det straffet seg flere ganger til det plutselig sto 1-4 til pause.

Vi bestemte oss for å bli ekstremt mye bedre i den andre omgangen og det åpnet ikke som vi hadde ventet og Orkanger øket ledelsen betydelig til 1-6. Men så startet vi en liten opp-henting og vi tok igjen litt til 3-6. Så var det ikke så mye som skjedde i kampen, men plutselig scoret Orkanger til 3-7. Til slutt klarte vi å krangle inn et mål til sluttresultatet som ble 4-7.

Det betyr 0 poeng etter første kamp, men vi håper på en bedre poengsum når National 3 møter Tiller i 2. div på onsdag eller tirsdag