Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Nå er vi i gang igjen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 17. august , 2012

I dag var vi tilbake til hverdagen med kamper og treninger og Orkanger skulle teste oss. Motstanderen har gjort det bra i 1. divisjon i vår-sesongen og vi har bare rykket opp til 1. div. Her er referatet:

Kampen startet 18.00 og cirka et minutt etter lå vi under 0-1. Vi kom tilbake med et ganske så tidlig mål vi også. Så var vi i feriemodus igjen og det straffet seg flere ganger til det plutselig sto 1-4 til pause.

Vi bestemte oss for å bli ekstremt mye bedre i den andre omgangen og det åpnet ikke som vi hadde ventet og Orkanger øket ledelsen betydelig til 1-6. Men så startet vi en liten opp-henting og vi tok igjen litt til 3-6. Så var det ikke så mye som skjedde i kampen, men plutselig scoret Orkanger til 3-7. Til slutt klarte vi å krangle inn et mål til sluttresultatet som ble 4-7.

Det betyr 0 poeng etter første kamp, men vi håper på en bedre poengsum når National 3 møter Tiller i 2. div på onsdag eller tirsdag

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.