Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Endelig seier!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 24. august , 2012

I kveld var det 1. div kamp mot Ranheim. De viste seg at de også klarte seg akkurat i vår-sesongen. Vi var i hvertfall veldig enige om at vi skulle slå de og få en kjempestart.

Kampen åpnet med et brak og plutselig var stllingen 1-1 tidlig i kampen. Men etter det startet turboen og vi scoret flere og flere mål! Etter ganske mange fine angrep så ledet vi 4-1 til pause. I den andre omgangen startet vi litt sløvt med mange bommer på gode sjanser, men vi kom tilbake igjen og scoret et mål. Plutselig var det jevnt igjen når de scoret to kjappe mål. Men når vi satte inn sluttspurten tok vi over kampen totalt og hadde den beste perioden i høst-sesongen! Da endte det sånn:

National 8-4 Ranheim

I morgen møter National 2 Orkla!

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.