Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

To på rad!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 25. august , 2012

I dag skulle National 2 dra helt til Orkanger for å spille 1. div-kamp. Dette var den andre kampen i høst-sesongen som vi måtte vinne for å overleve i 1. divisjon.

Vi åpnet med et brak og vi scoret to mål. Da skjønte vi at vi kunne matche de så godt at vi kunne vinne denne kampen, men når de slapp til i kontringer flere ganger sto det 2-2. Kampen sto og vippet hele veien og til pause sto det 4-3 til Orkla. Etter pausen begynte vi den lange perioden der vi lå under med to mål. To ganger scoret vi men de kom hele tiden tilbake. Men plutselig var Orkla ferdige og vi kunne sette inn støtet som vi gjorde i går og da kom målene også. Det sto uavgjort når det var sju minutter igjen, men så skjedde det! Vi scoret to mål på rappen og vi ledet 7-9. Da var kampen over og vi kunne juble over tre poeng!

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.