Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

To på rad!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 25. august , 2012

I dag skulle National 2 dra helt til Orkanger for å spille 1. div-kamp. Dette var den andre kampen i høst-sesongen som vi måtte vinne for å overleve i 1. divisjon.

Vi åpnet med et brak og vi scoret to mål. Da skjønte vi at vi kunne matche de så godt at vi kunne vinne denne kampen, men når de slapp til i kontringer flere ganger sto det 2-2. Kampen sto og vippet hele veien og til pause sto det 4-3 til Orkla. Etter pausen begynte vi den lange perioden der vi lå under med to mål. To ganger scoret vi men de kom hele tiden tilbake. Men plutselig var Orkla ferdige og vi kunne sette inn støtet som vi gjorde i går og da kom målene også. Det sto uavgjort når det var sju minutter igjen, men så skjedde det! Vi scoret to mål på rappen og vi ledet 7-9. Da var kampen over og vi kunne juble over tre poeng!