Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Litt kjipt med bare et poeng!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 27. august , 2012

I dag var National 2 underdogs før møtet med Astor. Når National 1 møtte det samme laget så ble de knust og i dag var vi ikke den største favoritten til seieren, men sånn skulle det ikke bli.

Når første omgang startet gikk vi ut i hundre og vi presset de ganske hardt. Samtidig hadde de også noen få sjanser, men det var vi som hadde de største. Så scoret vi til 0-1 og så igjen til 0-2. Nå så vi at Astor begynte å bli litt stresset og de begynte presset på oss. Når de fikk frispark på farlig hold scoret de når keeper sto i feil hjørne. 1-2. Men rett før pause tok vi to-målsledelsen tilbake og 1-3 til pause.

I den andre omgangen slet vi helt ekstremt på slutten og til slutt scoret de til 2-3 og rett før kampen var ferdig gikk ballen inn til 3-3. Det ble dermed sluttresultatet. Et poeng og etter tre kamper har vi fire poeng! Det skal vi være godt fornøyd med i 1. div

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.