Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Litt kjipt med bare et poeng!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 27. august , 2012

I dag var National 2 underdogs før møtet med Astor. Når National 1 møtte det samme laget så ble de knust og i dag var vi ikke den største favoritten til seieren, men sånn skulle det ikke bli.

Når første omgang startet gikk vi ut i hundre og vi presset de ganske hardt. Samtidig hadde de også noen få sjanser, men det var vi som hadde de største. Så scoret vi til 0-1 og så igjen til 0-2. Nå så vi at Astor begynte å bli litt stresset og de begynte presset på oss. Når de fikk frispark på farlig hold scoret de når keeper sto i feil hjørne. 1-2. Men rett før pause tok vi to-målsledelsen tilbake og 1-3 til pause.

I den andre omgangen slet vi helt ekstremt på slutten og til slutt scoret de til 2-3 og rett før kampen var ferdig gikk ballen inn til 3-3. Det ble dermed sluttresultatet. Et poeng og etter tre kamper har vi fire poeng! Det skal vi være godt fornøyd med i 1. div