Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Seier IGJEN!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 4. september , 2012

Nå er det veldig mange kamper på rad og det er fortsatt to kamper til i morgen og på torsdag, men nå skulle National 1 få tøff motstand mot Othilienborg.

Den første omgangen var ikke noe særlig å skryte av. Begge lagene hadde gode sjanser så det var ganske rart at stillingen bare stod 0-0 til pause.

Den andre omgangen startet ikke så bra for oss for de presset oss ganske hardt så vi ikke kom oss framover. Men plutselig kom vi oss framover og med en gang sto det 1-0 til oss. Senere i kampen fikk vi et frispark som vi tok kjapt og da sto det 2-0. Det var ti minutter igjen og nå kjempet vi for at de ikke skulle komme inn i kampen igjen. Men vi måtte framover også og vi scoret nok et mål helt på slutten så sluttresultatet ble 3-0 til National.

I morgen er det kamp for National 2 IGJEN !! Da møter vi en av de beste lagene som er Heimdal!

God kveld.

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.