Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Nok en gang skjedde det i den andre omgangen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 6. september , 2012

I går kveld var Heimdal den neste motstanderen for National 2. De hadde ikke tapt en kamp i 1. div før de møtte National!

Vi ble enige om at vi kunne vinne dette hvis vi ville og vi startet å presse dem med en gang. Begge lagene hadde sine småsjanser og noen store men ballen ville ikke inn i nettet. Da sto det fortsatt 0-0 til pause som sist. Nå ble vi enige om at vi skulle vinne kampen!

Den andre omgangen startet som den første med noen småsjanser til Heimdal og vi tok kontringene men fortsatt scoret ingen av lagene. Men det var på corner det skulle skje. Ballen ble løftet inn på bakerste stolpe og der sto det en National-spiller som stanget ballen inne til 0-1. Nå var vi bedre enn dem og det viste vi nok en gang og denne gangen scoret vi via bakken til 0-2. Nå begynte det å se bra ut for vår del. Så fik vi en kanonangrep som ble avsluttet perfekt og nå ledet vi 0-3.

Men litt senere begynte de å presse oss og plutselig hadde de scoret to mål og stillingen var 2-3. Så blir en Heimdal-spiller felt rett ved siden av straffemerket. Straffe til Heimdal. Alle følgte med når han tok straffen og han skjøt midt på mål!! Keeper reddet og vi fikk den unna. Vi holdt ledelsen hele veien inn og vi kunne juble for 3 nye poeng!