Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Skuffende..

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 9. september , 2012

National 3 spilte nok en gang i dag og denne gangen møtte vi StrindheimHallset. Strindheim var et lag vi skal ha mulighet for å slå, men det skulle bli litt vanskeligere.

Kampen var ikke noe å skryte av for på starten av kampen gikk alle pasningene i hytt og pine og vi slet med å få til sjanser. Strindheim klarte dessverre det ikke vi klarte og de ledet 0-3. Rett før pause slo vi tilbake med to mål og 2-3 men det hjalp ikke når de startet innspurten allerede på starten av den andre omgangen så det til slutt endte hele  2-7 noe som var ganske skuffende, men vi skal komme tilbake igjen!2-7 noe som var ganske skuffende.  

Men vi skal komme sterkt tilbake neste gang!

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.