Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Man kan ikke vinne hver gang..

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 12. september , 2012

Det begynner å nærme seg en laaaang pause med kamper snart og vi må spille så godt vi kan på alle lagene for å yte det siste og dagens motstander var Charlottenlund som vi visste at var et meget god lag som vi  måtte slite for å vinne mot. Det skulle bli litt hardere enn det vi trodde.

Vi åpnet kampen med et brak og hadde noen sjanser, og på en av de scoret vi til 0-1 men da bestemte de seg for å ta igjen det og plutselig var de inn i kampen igjen etter en keeper-tabbe. Nå ville de vinne mer en oss og de scoret noen rare mål som var fra forsvarstabber til en lit tvilsom straffe som endte i mål. Til pause sto det 4-1.

Det så ut som vi skulle klare å komme tilbake i kampen når vi fikk noen sjanser og til og med et mål, men når det stod 4-2 var kampen egentlig avgjort når de scoret på et frispark til 5-2. Vi prøvde og vi prøvde men vi fikk det ikke til. Da ble stillingen som den ble:

Charlottenlund 5-2 National

Det betyr seks poeng på fire kamper som betyr to seire og to tap for National 1 og neste hinder for oss er nå på lørdag der National 3 møter Kattem på Åsheim kunstgress.

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.