Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Man kan ikke vinne hver gang..

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 12. september , 2012

Det begynner å nærme seg en laaaang pause med kamper snart og vi må spille så godt vi kan på alle lagene for å yte det siste og dagens motstander var Charlottenlund som vi visste at var et meget god lag som vi  måtte slite for å vinne mot. Det skulle bli litt hardere enn det vi trodde.

Vi åpnet kampen med et brak og hadde noen sjanser, og på en av de scoret vi til 0-1 men da bestemte de seg for å ta igjen det og plutselig var de inn i kampen igjen etter en keeper-tabbe. Nå ville de vinne mer en oss og de scoret noen rare mål som var fra forsvarstabber til en lit tvilsom straffe som endte i mål. Til pause sto det 4-1.

Det så ut som vi skulle klare å komme tilbake i kampen når vi fikk noen sjanser og til og med et mål, men når det stod 4-2 var kampen egentlig avgjort når de scoret på et frispark til 5-2. Vi prøvde og vi prøvde men vi fikk det ikke til. Da ble stillingen som den ble:

Charlottenlund 5-2 National

Det betyr seks poeng på fire kamper som betyr to seire og to tap for National 1 og neste hinder for oss er nå på lørdag der National 3 møter Kattem på Åsheim kunstgress.