Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Seier!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 18. september , 2012

Gimse er et lag vi ikke har møtt så mye før så vi skulle ikke ta seieren for gitt. Kampen ble spilt på banen vi aldri taper på som selvfølgelig er Hallset. Sånn gikk det!

De gikk hardt ut med de raske spissene deres og de fikk en god sjanse med en gang, men det var National som fikk de to første målene etter godt spill på de begge angrepene. Men så var de tilbake i kampen etter noen mål. Kampen var jevn hele tiden og begge lagene kunne like godt vinne, men det visste seg at de som ville det mest vant til slutt. Vi kom nærmere å nærmere til å punktere kampen men de holdt oss helt til vi scoret de to raske og avgjørende målene som gjorde at vi vant 8-5 til slutt. Det betyr tre poeng noe som vi ikke sier nei til.

Nå er kampen sikret National-seier!

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.