Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Selv om vi spilte bra, så holdt det ikke…

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 22. september , 2012

Malvik er et lag vi har dominert for det meste de siste kampene, men med en stor sterk og driblesterk spiss ble det tungt mot Malvik.

Kampen startet ganske rolig med noen få halvsjanser til begge lagene. De scoret så et mål som vi utlignet til 1-1 ganske raskt igjen og så var det en rolig periode igjen før de scoret til 1-2. Vi pøset på framover til vi til slutt klarte å utligne igjen til 2-2. Vi var ekstremt nære flere ganger, men det sto 2-2 til pause.

Den andre omgangen startet vi best når vi egentlig rundspilte dem, men så raknet det og de scoret to fine mål. 2-4. Så bestemte vi oss for å utligne igjen til 3-4, men da kom de nok en gang tilbake til 3-5. Så begynte sluttspurten etter at vi scoret til 4-5 og vi hadde mange sjanser til å både ta 1 poeng og 3 poeng, men dessverre holdt det ikke og da endte det til slutt med tap 4-5 og tre nye poeng til Malvik.

Men de måtte slite for seieren ;)

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.