Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Endelig!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 27. september , 2012

Det var knyttet store forventninger til kampen mot Tiller i dag etter at vi noen ganger har knust dem, noen ganger jevne kamper og til og med tap. De hadde tapt alle kampene, men vi fikk erfare at det ikke skulle bli så lett som det så ut som.

Hele kampen var ganske bra fra vår side og den startet enda bedre for vi scoret 2 mål til 2-0. De tok litt over kampen, men vi kom tilbake og istedenfor utligning til 2-1 ble det 3-0 som også ble pauseresultatet.

Som sagt var vi ganske gode nesten hele kampen, men de siste ti minuttene ble litt mer spennende enn det vi hadde håpet på for de scoret etter en liten keepertabbe som gjorde at det sto 3-1. Vi trodde fortsatt det skulle holde seg, men når de scoret et mål til rett før slutt måtte vi ha bare solide pasninger og vi måtte bruke god tid. Det klarte vi og vi fikk tre poeng til slutt!