Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

skuffende dag på Havstein

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 28. september , 2012

Her kommer resultatene og referatene fra de to første kampene i kveld der vi spiller på Havstein og det spesielle med cupen er at vi spiller 11’er for første gang i Trondheim.

National-Strindheim

Vi var forberedt på at hvis det skulle bli seier i denne kampen så skulle det bli ganske morsomt resten av kvelden og i morgen, men vi måtte kjempe for å få i det hele tatt et poeng før kampen mot Tiller, men vi åpnet ganske godt men vi hadde fortsatt noen feil som gjorde at vi fikk kontre. Når vi fikk sjansen på skuddhold ble det mye skyting og den satt en gang også. Det så ut som den skulle gå rett i krysset, men den gikk litt under og det sto 1-0. Vi holdt ut resten av den første omgangen.

I den andre startet vi litt sløvere og de fikk mange gode sjanser til å score mål, og dessverre satt den til slutt og de presset oss virkelig. 1-1. Vi kom oss litt framover igjen etter det men vi var litt skuffet som gjorde at prestasjonen gikk ned men heldigvis holdt vi oss ut kampen og det endte 1-1.

Saken blir oppdatert etter kampen mot Tiller klokken 21.45 senere i kveld. Det vil komme bilder på facebook-siden etter at cupen er ferdig.

National-Tiller

I går slo vi Tiller på Hallset når vi spilte 1. div, men denne ganger er det året yngre og vi slet nok en gang med motstanderen vår som startet kampen best med 1-0, men vi kom raskt tilbake til 1-1. Så scoret de to mål som gjorde at vi var ganske langt nede. Det resultatet holdte seg til pause. I den andre omgangen startet vi meget bra og når vi fikk corner gikk den faktisk rett inn til 3-2. Vi klarte rett før slutt å sette den inn og da var vi ganske høyt oppe igjen, men dessverre så kom den kjipe scoringen til 4-3 som gjorde at vi fikk null og niks med oss til morgendagen.
Hele videoen av kampen finner du på siden senere

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.