Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Det kunne vært godt med tre poeng!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 29. september , 2012

I den travle helgen med 11’er på Havstein er det også gjort plass til en serierunde for National 2 der de skulle møte Byåsen på Dalgård. I den forrige kampen mellom lagene endte det 6-4 til Byåsen.

Linken til høydepunktene fra den kampen ligger over.

Kampen åpnet ekstremt bra for oss med et nydelig angrep som endte med 0-1, men de kom rakst tilbake i kampen. Så kom det nok et fint angrep av oss som denne gangen endte med corner. Ballen gikk i mål på corneren og det sto 1-2. Vi styrte det meste av kampen og når vi ledet 2-3 dro vi fra dem til 2-5. Så rotet vi bort kampen totalt og de kunne prikke inn 5-5 til pause. I den andre omgangen startet vi best igjen med en pærlescoring som gikk i tverliggeren og inn. Så var Byåsen lei og de gikk i angrep og de scoret. Så fikk de straffe med en gang etter scoringen og ballen gikk i mål. Nå var Byåsen i føringen til 7-6. Etter det kom disse: 7-6, 8-6, 8-7, 9-7. Vi håpet likevell å komme tilbake men når de pungterte kampen til 10-7 så det ut som det var over. Vi klarte ikke å ta dem igjen og det endte til slutt med tap 11-7 mot et godt Byåsen-lag.

Følg med senere på bloggen for resultatene fra resten av 11’er-cupen.

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.