Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Det kunne vært godt med tre poeng!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 29. september , 2012

I den travle helgen med 11’er på Havstein er det også gjort plass til en serierunde for National 2 der de skulle møte Byåsen på Dalgård. I den forrige kampen mellom lagene endte det 6-4 til Byåsen.

Linken til høydepunktene fra den kampen ligger over.

Kampen åpnet ekstremt bra for oss med et nydelig angrep som endte med 0-1, men de kom rakst tilbake i kampen. Så kom det nok et fint angrep av oss som denne gangen endte med corner. Ballen gikk i mål på corneren og det sto 1-2. Vi styrte det meste av kampen og når vi ledet 2-3 dro vi fra dem til 2-5. Så rotet vi bort kampen totalt og de kunne prikke inn 5-5 til pause. I den andre omgangen startet vi best igjen med en pærlescoring som gikk i tverliggeren og inn. Så var Byåsen lei og de gikk i angrep og de scoret. Så fikk de straffe med en gang etter scoringen og ballen gikk i mål. Nå var Byåsen i føringen til 7-6. Etter det kom disse: 7-6, 8-6, 8-7, 9-7. Vi håpet likevell å komme tilbake men når de pungterte kampen til 10-7 så det ut som det var over. Vi klarte ikke å ta dem igjen og det endte til slutt med tap 11-7 mot et godt Byåsen-lag.

Følg med senere på bloggen for resultatene fra resten av 11’er-cupen.