Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Denne kampen går i glemmeboka!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 2. oktober , 2012

Vi kan bare si et ord om den siste kampen for National 2 der de møtte Freidig: Skuffende! De rundspilte oss i nesten hele kampen både på deres halvdel og vår halvdel som gjorde at det ble en tung kamp.

Vi åpnet helt greit og etter fem minutter så startet spillet deres og de var med en gang i ledelsen til 0-1 som utviklet seg ti 0-2, 0-3 og 0-4 som var pauseresultatet. Vi hevet oss litt på starten av den andre omgangen der vi utlignet til 1-4 og 2-4, men da var kampen ferdig fordi Freidig satte opp trykket og de scoret og scoret flere og flere mål. Vi scoret heldigvis noen mål til så det ikke ble et veldig stort siffer i mot oss men det ble stort nok likevell. Det endte til slutt med tap. Jeg husker ikke resultatet men det ble ikke tre poeng i hvertfall.

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.