Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Den siste kampen i 1. div!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 6. oktober , 2012

Nå er vi ferdige med 1. div for godt med 7’er. Vi skulle få en så god avslutning som mulig når vi møtte Strindheim i dag men det skulle nok ikke bli så lett som vi trodde.

Det åpnet ikke helt som planlagt men vi presset de og vi fikk gode sjanser vi ikke klarter å score på. De utnyttet rommene bakover og da scoret de både 1-0 og 2-0. Vi fortsatte å skape sjanser men vi fortsatte å b0mme. Da sto det 2-0 til pause.

Vi hadde håpet å gjøre det litt bedre i den andre omgangen men etter to kjappe mål av dem så begynte kampen å se ferdig ut. Nå var vi litt tregere framover som heller ikke gjorde det noe bedre bakover og de ledet hele 6-0. Utligningen kom endelig etter et kjapt frispark som vi til slutt fikk i mål så det sto 6-1. Men dessverre ble det til slutt tap med 7-1 og vi fikk ikke med oss noe etter den siste kampen og det betyr at vi endte med fjerdeplass i serien. Det er en stor forandring fra i vår for da kom vi på nest sisteplass. Da takker jeg og vi for oss med 1. div og i morgen avsluttes 2012 med den siste kampen for National 3 der de møter Trond