Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Den siste kampen i 1. div!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 6. oktober , 2012

Nå er vi ferdige med 1. div for godt med 7’er. Vi skulle få en så god avslutning som mulig når vi møtte Strindheim i dag men det skulle nok ikke bli så lett som vi trodde.

Det åpnet ikke helt som planlagt men vi presset de og vi fikk gode sjanser vi ikke klarter å score på. De utnyttet rommene bakover og da scoret de både 1-0 og 2-0. Vi fortsatte å skape sjanser men vi fortsatte å b0mme. Da sto det 2-0 til pause.

Vi hadde håpet å gjøre det litt bedre i den andre omgangen men etter to kjappe mål av dem så begynte kampen å se ferdig ut. Nå var vi litt tregere framover som heller ikke gjorde det noe bedre bakover og de ledet hele 6-0. Utligningen kom endelig etter et kjapt frispark som vi til slutt fikk i mål så det sto 6-1. Men dessverre ble det til slutt tap med 7-1 og vi fikk ikke med oss noe etter den siste kampen og det betyr at vi endte med fjerdeplass i serien. Det er en stor forandring fra i vår for da kom vi på nest sisteplass. Da takker jeg og vi for oss med 1. div og i morgen avsluttes 2012 med den siste kampen for National 3 der de møter Trond

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.