Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Oppsummering av 2012!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 8. oktober , 2012

I går var vi faktisk ferdige med sesongen etter et tap mot Trond, og nå tenkte jeg å oppsummere sesongen med et lite innlegg.

Sesongen startet i april og det var jo litt spesielt med denne sesongen fordi det var den første gangen vi spiller om poeng og om opprykk og nedrykk OSV. Vi hadde tre lag. Det første var National 1 og de startet i 1. div, mens National 2 og 3 startet i 2. div. National 2 sparket i gang sesongen på Ranheim der vi fikk en ekstremt bra start med storseier. National 2 vant flere og flere kamper og vi kunne begynne å si at vi kanskje startet i 1. div i august, men med to tap på rad mot Kolstad og Flatås så det verre ut. Før den siste kampen mot Malvik visste vi at vi måtte vinne og at Kolstad måtte tape mot Charlottenlund. Det utrolige skjedde og vi var i 1. div etter å ha vunnet på målforskjell. I 1. div spilte vi overaskende bra og vi endte til slutt på en god 5. plass.

For National 3 derimot så gikk det ikke så veldig bra, for etter at de tapte med en gang i den første kampen mot Strindheim så var det ikke så lett å rykke opp. De vant de neste kampene, men tapene kom igjen og da var opprykket blåst bort. De satte inn sluttspurten og da endte vi faktisk på en sterk andreplass. I vår var det ny sjanse i 2. div men det var litt vanskeligere denne gangen etter fem tap så ble det til slutt en 6. plass.

National 1 slet gjennom hele vårsesongen og det var bare flaks at vi ikke rykket ned for vi tapte alle kampene unntatt en kamp som gjorde at vi holdt oss med nest siste-plass. I høstsesongen derimot gikk det veldig mye bedre og med bare tre tap holdt vi oss til en veldig bra 4. plass til slutt.

I 2012 blir det 11’er og vi i National takker for nok et år og vi håper at dere lesere vil fortsette å lese bloggen i hvertfall et år til, så ses vi til våren igjen ;)

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.