Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Heimdal indoor!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 28. oktober , 2012

Da var vi ferdige med Heimdal indoor etter to intensive dager i fokushallen. Vi stilte med tre lag! Her er alle kampene for hvert lag:

National 3:

De åpnet dårlig med et tap mot Flatås (1-2) i den første kampen og når de møtte et toppet Astor-lag så ble det vanskelig, men det holdt likevell til 1-3. Da var de allerede ute, men de ville avslutte sterkt og det gjorde de mot Byåsen der de vant 2-1 etter en ekstrem spennede slutt! Dessverre endte det der.

National 2:

De åpnet ganske mye bedre en det første laget for de knuste Tiller med 6-3 i den første kampen, men i den andre slakket de ned litt og da endte det med 3-3 mot Flatås. Den siste kampen endte med stortap mot Byåsen (3-8). Dermed kom de på en andreplass som gjorde at det ble sluttspill. Dessverre var det rett ut etter tap 1-8 mot Kattem som også kom på en andreplass i cupen.

National 1:

Vårt håp i denne cupen startet sterkt med 8-1 mot Flå/Lundamo og de fortsatte trenden med 4-0 mot Byåsen. I gruppefinalen mot Astor ble det et kjemperesultat med hele 11-0 til oss. Da var det førsteplass i gruppen og vi var klare for kvartfinale. Der møtte vi Flatås og vi tok oss enkelt videre med 8-1. I semifinalen møtte vi førstelaget til Flatås. Det ble ganske mye vanskeligere og da tapte vi 4-0. Vi var i bronsefinalen der vi møtte et toppet Astorlag. Der åpnet vi ikke så bra men vi snudde kampen ganske fort til 2-1, men så raknet det bakover og de kunne pluselig prikke inn både 2-2 og 3-2. Vi utlignet en gang til 3-3 før de tok tak i kampen og til slutt vant 5-3. Det betyr at vi endte på en god 4.plass.

Annonser



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.