Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Litt om året som kommer!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 29. desember , 2012

Som de fleste vet så har vi hatt en lang pause fra kamp og trening. Da har det vært ganske lite innlegg på denne bloggen, så før sesongen starter kanskje i mars eller april så vil jeg publiser litt fra profesjonell fotball. Jeg kommer til å holde meg til Barclays Premier league (England) med resultater og mye annet helt til vi begynner med fotball igjen.

 

I sesongen som kommer så tar vi steget fra 7’er til 11’er. Derfor blir det litt mindre med kamper som også betyr mindre innlegg her på bloggen. Noe annet vi skal i løpet av sesongen er treningsleiren i Meråker som nærmer seg med stormskritt. Det store høydepunktet blir nok Scandia cup (11’er) og Dana cup i Hjørring i sommer.

Dana cup 2013

Så vi ser framover til en ny sesong og jeg som styrer bloggen sier godt nyttår til alle lesere ;)

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.