Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

PL runde 20!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 31. desember , 2012

Den 20.runden i årets Premier league ble ferdigspilt i går uten de største overaskelsene. Toppen av tabellen har ikke endret seg stort etter runden untatt Chelsea sin heldige seier som førte dem til tredjeplass. De to Manchester-klubbene holdt avstanden til hverandre.

Man utd vant ganske fortjent mot et greit West bromwich-lag på Old traford. Ashley Young kom seg heldig forbi to West brom-spillere og traff også benet til Gareth MCauley på veien til målet og det var selvmål. Helt på tampen av kampen kom en av Premier leagues beste kjøp fram igjen. Robin Van Persie skjøt rett utenfor 16-meteren og traff nesten oppe i vinkelen. Ben Foster hadde likevell ikke sjans på den og Manu vant da til slutt 2-0

Manchester city derimot slet mot Norwich på bortebane. Etter bare noen få minutter så satte Edin Dzeko in 1-0 og få minutter senere igjen så prikket han også in 2-0. Allerede så det ut som kampen var avgjort men Norwich tok seg sammen og klarte å score et utligningsmål når kampen hadde passert et kvarter. Samir Nasri klarte å ordne seg et rødt kort midt i omgangen på grunn av kjefting og at han yppet seg eller noe sånt. Rødt kort ble det i allefall. Etter det så kom Sergio Aguero fram og scoret til 3-1, men nok en gang så kom Norwich tilbake og Bassong klarte å få inn 3-2 scoringen. Da var det en spennende slutt som sto foran oss for Mark Bunn var uheldig og scorte selvmål i det 63. minuttet. 4-2! Rett før slutt prøvde Norwich en siste gang og da gikk den inn med Russell Martin’s scoring til 4-3. Mer mål ble det ikke og avstanden til de to Manchester-klubbene ble ikke redusert.

 

Queens Park Rangers tok i mot Liverpool i London. QPR har slitt hele sesongen og de hadde håpet på en seier mot et ganske ustabilt Liverpool, men guttene fra Merseyside lot ikke QPR få en «walk in the park» med det første for Luis Suarez lurte Clint Hill trill rundt når han gikk på siden av han og sendte ballen iskaldt i nettet, og fem minutter senere kom Suarez på siden og ga en pasning ut til en qpr-spiller som halvklarterte ballen tilbake til Suarez som satte inn sitt 13. mål denne sesongen. Etter 27 minutter tok Liverpool en kort corner som endte i et innlegg der Daniel Agger gikk høyest og satte inn 3-0. Resten av kampen var en tam affære uten de store målsjansene og da endte det med 0-3 til Liverpool!

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.