Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

PL runde 21!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 3. januar , 2013

Det er alltid deilig med kamper i ukedagene og denne gangen var det den andre gangen på rad med midtuke-kamper. Spenningen fortsatte i både toppen og bunnen av tabellen og de to Manchesterklubbene fortsatte seiersrekkene sine med to nye seiere som ikke gjorde at City kom nærmere nok en gang. Chelsea som har håpet på å komme tilbake og kjempe om ligatittelen fikk seg en stor skrell og mye annet skjedde i denne runden!

Manchester United møtte Wigan borte og det kan være en litt skummel kamp for djevlene men med Robin Van Persie og Chicharito så fikk de blå guttene det ganske tøft. Kampen var nesten avgjort med en gang når Van Persie dro av en Wiganspiller og skøt ballen i lengste hjørnet. Noen minutter senere så satte Chicharito ballen i nettet bak en sjanseløs Al habsi. I den andre omgangen så gjentok Man utd bragden og Van Persie og Hernandez scorte hvert sitt mål nok en gang og Manu vant dermed til slutt 0-4 på DW stadium.

– Du har Lionel Messi, og du har Cristiano Ronaldo. Det er er spillere der det ikke er mer å si, og Robin van Persie nærmer seg den statusen, sa Aleksander Schau.

Chelsea skulle få den største skrellen i denne runden mot QPR som har hatt en forferdelig sesong til nå, men mot Chelsea fikk de en sjelden glede. Kampen ble for det meste styrt av Chelsea og de hadde sine sjanser til å sette ballen bak Julio Cesar men det ville seg ikke. Da kom den tidligere Chelsea spilleren Shaun Wright-Phillips og kom med et sjeldent godt treff litt utenfor sekstenmeteren som førte QPR til ledelsen, og det overaskende var at de holdt ledelsen og Chelsea var blitt ydmyket på sin egen hjemmebane mot et lag som ligger helt nederst i Premier league.

Noe annet som skjedde i den 21. runden var det ekstreme skuddet til Leighton Baines mot Newcastle, Liverpool som overkjørte Sunderland og selvmål av Southampton som gjorde at de mistet to poeng mot Arsenal!

I helgen som kommer så er det to storkamper der Arsenal tar i mot Manchester city på Emirates mens den klassiske kampen mellom Manchester United og Liverpool spilles på Old traford der de to toppscorerne Luis Suarez og Robin Van Persie møtes for å vise hvem som er den beste!

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.