Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

For sløvt i den andre omgangen?

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 20. januar , 2013

2013, året vi skal prøve oss med 11’er, året vi skal komme enda lengre i Scandia enn i fjor og året der vi skal helt til Danmark for å spille en av verdens største fotballturneringer for ungdommer! Oppkjøringen er i gang nå og i dag var det Strindheim som skulle teste oss.

Snøen kom i går kveld og vi fryktet en ganske dårlig bane men banemannskapet på Strindheim var flinke å fikset banen til oss før kamp. Hele gjengen så ut til å være i god form men det var Strindheim også for de gikk rett i angrep mot oss. Dødballer er noe vi har slitt med og vi ble straffet halveis i den første omgangen da to stykker fra National gikk i samme duell og ikke visste hvem som skulle ta den. Da sto en våken Strindheim-spiller å banket ballen i nota. Vi fikk ikke til så mye men angrepene var farlig nok til at vi skaffet noen dødballer. På en corner kom det en ball på første stolpe. Der var det en våken Nationalspiller som fikk til et touch på ballen. Keeper klarte å redde den men på returen så var vi våkne og satte ballen komfortabelt inn i målet.

Til pause sto det 1-1 og vi fortsatte å holde tempoet til Strindheim i et kvarter før det raknet i forsvaret og angrepet. Pasningene satt ikke som de skulle og da ble det store rom til Strindheim som de utnyttet ganske godt. Markeringene glapp og da var vi sjanseløse. Tre mål rant inn og da hadde vi ikke nok tid igjen til å redusere for dommeren blåste av kampen til 4-1.

Ifølge det jeg fikk med meg etter kampen så hørte jeg noe om en innecup neste helg og kamp mot Vestbyen om 10 dager. Da sier jeg god søndagskveld til dere lesere.

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.