Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Fjernvarmecup 2013!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 26. januar , 2013

Innecup er noe vi aldri har vært gode i. Forrige gang vi spillte en innecup var rett før desember i fjor og da kom førstelaget vårt på en grei 4.plass. I Fjernvarmecupen så stillte vi ikke med noe særlig toppet lag. To av de tre lagene har spillt og dessverre har ingen av dem gått videre. National 1 mangler og de spiller sin første kamp klokken 17.33 der de møter Flatås. Nå skal jeg skrive om National 2 og 3.

National 2:

Vi hadde en gruppe der vi egentlig skulle slått alle men når vi brant så mange sjanser i alle de tre kampene så ble det ganske vanskelig. I den første kampen der vi møtte Buvik så var de første ti minuttene begredelig og vi lå under hele 5-0 etter slapt forsvarsspill og dårlig angrepspill. I de siste minuttene så kjørte vi over de men som jeg sa tidligere så klarte vi ikke å utnytte sjansene våre. Helt til slutt så klarte vi å score 3 mål. Det ble dessverre bare trøstemål for vi tapte 5-3.

I den andre kampen mot Utleira så var dommeravgjørelsene i mot oss. Kampen var jevn men når vi skulle hatt en klar corner som utrolig nok ikke ble dømt corner så kontret Utleira og scoret. Så et minutt senere så fikk vi et rart frispark imot oss. Fortsatt så skjønner jeg ikke hvorfor det ble dømt frispark og det som gjorde allt verre var at de scoret på frisparket. Så et minutt senere igjen så skulle vi hatt et klart frispark men nok en gang fikk vi det imot oss og nok en gang scoret de. 3-0! Da var kampen over for vår skyld og da scoret de nok en gang så vi til slutt tapte 4-0.

Før den siste kampen mot Trond så var vi allerede ute og i den kampen endte det 3-3 etter at vi scoret utlingningsmålet til 3-3 ET SEKUND før kampen var over!

National 3:

I den første kampen til National 3 der de møtte Trond så ble kampen mest styrt av Trond. Resultatet var fortjent for Trond som slo oss 3-1.

Da var neste kamp mot kanskje Trondheims beste innelag for 99’ere. Det var Flatås! Dessverre ble det tap men vi må hylle National for et hederlig forsøk mot de gode Flatåsguttene som vant 6-4 til slutt.

Før deres siste kamp så måtte jeg desvverre forlate hallen men i følge nettsiden til Fjernvarmecupen så vant vi 5-2 over Trond.

Følg med på facebooksiden for resultatene til National 1 utover kvelden!