Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Tap i den viktigste kampen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 15. juni , 2012

I det som skulle være den kanskje viktigste kampen i år så møtte vi Byåsen til dyst på Hallset. Dette er i 1 Div og med tap er vi ganske nære nedrykk til 2 div.

Egentlig så vil vi ikke snakke så mye om den første omgangen. Der var vi ikke så gode framover.

I den andre omgangen derimot, så var vi klart bedre og vi klarte også å score mål. De scoret bare et mål i andre omgang. Dessverre så lå vi under med for mye mål, og da kom dette skuffende resultatet:

National 4-6 Byåsen/Dalgård

Dermed må vi håpe på at Flatås slår Klæbu og hvis ikke det skjer må vi slå Charlottenlund.

På tirsdag har National 2 sjansen til å få opprykk hvis ikke Kolstad vinner sin kamp. I denne avgjørende kampen møter vi Malvik. Det er nå spenningen har begynt! ;)

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.