Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Scandia cup dag 2!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 26. juni , 2012

Scandia cup dag 2 er godt i gang og National 2 har spilt mot Innstrandens i en kamp vi styrte hele tiden. De hadde ikke sjans mot oss, og vi scoret mange mål. Det endte sånn til slutt:

National 10-0 Innstrandens

Nå er også de to siste kampene spilt og National 1 møtte Kolstad. De spilte jevnt og det kom ingen mål, men når vi kom til de fem siste minuttene så scoret Kolstad plutselig fire mål. Da endte det sånn:

Kolstad 4-0 National

National 2 spilte den siste kampen i dag og der møtte vi Ranheim. Et lag vi har slått med god margin i serien, og vi var det beste laget nesten hele kampen. Vi brant noen sjanser, men til slutt endte det sånn:

National 4-1 Ranheim

I morgen begynner spenningen når vi spiller om A-sluttspill-plass og B-sluttspill-plass. Begge lagene ligger an til B-sluttspill, men selvfølgelig håper vi å klare å komme oss videre.


Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.