Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Scandia cup dag 3. Siste gruppespillkamper

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 27. juni , 2012

Den tredje dagen er i gang og det var i dag det skulle bli avgjort om hvem vi skal spille mot i kvalikkamp eller i kvartfinale. National 2 skulle møte Kattem som er det beste laget i gruppa

Starten ble alltfor tøff, og de var ganske mye bedre enn oss, men vi fikk til noen få sjanser. De scoret to mål og da skjønte vi det at kom til å bli for tøft, men vi fortsatte å prøve. All jobbingen ble til et mål til slutt, men et mål holdt ikke og da endte det sånn:

National 1-2 Kattem

FOTOGRAF: Ingrid Dreier ;)

SAKEN OPPDATERES!

 


Nå er den siste gruppespillkampen ferdig og National 1 møtte gruppelederen Hitra. Det hele ble tøft, men vi holdt dem lenge. En liten tabbe åpnet målkontoen deres. Det scoret noen mål til i den andre omgangen. Vi spilte jevnt med dem hele kampen, men dessverre ble stillingen sånn:

National 0-4 Hitra

I kveld kommer infoen om kvartfinalene ;)

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.