Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Skandia cup! Kvartfinaler!!

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet torsdag 28. juni , 2012

Nå har vi to lag i semifinalene i Skandia cup, etter de spennende kvartfinalene. National 1 møtte Ranheim og National 2 møtte Freidig.

National 2 slo Ranheim 4-1 i gruppespillet så da skulle National 1 også være på høyde med dem. Ranheim åpnet best med flere sjanser som til slutt ble til et mål. Da begynte vi å jobbe, for det var nå eller aldri! Da kom scoringen også. De hadde fortsatt noen sjanser som kunne føre dem til ledelse igjen, men vi har en som kaster ekstreme lange innkast. På en av de gikk ballen inn, og vi var i ledelsen. Den ledelsen holdt vi pluss at vi scoret et til! Da gikk det sånn:

National 3-1 Ranheim

National 2 møtte Freidig og vi åpnet med noen utrolig raske scoringer. Vi hadde fint spill og mye flotte mål. Freidig klaget mye på ballen og at vi dyttet eller holdt og da ble spillet deres dårligere. Vi utnyttet dette og vi fortsatte å score. Vi skjønte at vi tok seieren og stillingen ble slik:

National 10-2 Freidig

Da er det sånn at semifinalene blir slik:

B-sluttspill semifinaler:     National 1-Utleira      National 2-Sjetne

Hvis vi vinner kampene så blir det finale med National-National. Derfor er det viktig at hvertfall et av lagene kommer videre, for da har vi sjansen til å vinne noe.

Annonser

Kommentarer

  1. RUMPE sier:

    national 2 ska vinn hele greia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.