Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Skandia cup! FINALEN!!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 29. juni , 2012

National 2 er vinnere av B-sluttspillet i Skandia cup! Vi møtte Utleira som senket vårt andre lag hele 13-1. De skulle bli vanskelig og det ble det også. Vi spilte i hvertfall veldig jevnt med dem, men det var vi som hadde det lille ekstra.

Kampen åpnet uten noen særlig farlige muligheter, men litt ute i kampen fikk vi vår første sjanse. Men det var på en lag ball det skulle skje, for det kom en lang ball, mot midtbanen og den ble stusset videre til spissen som scoret det første målet til stor begeistring for oss alle! 1-0 var også pauseresultatet.

Vi skjønte at de ville heve seg i den andre omgangen, men det var vi som åpnet den best, med en svært farlig sjanse. Plutselig får vi en kontring som vi utnytter skikkelig godt. Spissen kom alene med keeper, men han ble tatt igjen så han snudde og gikk til siden og skøt til venstre på keeper. Ballen gikk inn og da var stillingen 2-0 tidlig i den andre omgangen. Resten av omgangen var styrt av oss,    og

her er pokalen :D

vi hadde fortsatt noen gode sjanser. Rett før slutt rotet vi i forsvar og de klarte å få inn ballen bak keeper. Da presset de oss, med en gang vi startet igjen, men det var for liten tid igjen og plutselig kunne vi løpe inn på banen og juble for seier!