Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

National-Malvik!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 21. august , 2012

I dag var det klart for National-Malvik i den første kampen i 2. div for National 3. Motstanderen var tøff og hver kamp vi har spilt mot Malvik pleier å være en av de mest jevne. Denne var ikke et unntak.

Vi visste denne kampen live, men vi lagret dessverre ikke andre-omgangen som var filmet best. Vi kommer tilbake med en annen live-kamp og den gangen blir det borte-kamp i september.

Vi skjønte nesten med en gang at det skulle bli seier, for vi presset de ekstremt hardt og vi hadde mange sjanser. Vi bommet heldigvis ikke hele tiden for vi scoret noen mål også. Til pause ledet vi 3-0. I den andre omgangen fortsatte vi å presse og presse og presse. Vi fikk litt for dårlig uttelling for sjansene for vi scoret bare et mål. Malvik begynte å bli litt skumle på slutten når de plutselig scoret to mål, men vi holdt oss til sluttresultatet:

National 4-2 Malvik

I morgen møter National 3 Tiller på Tonstad kunstgress.

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.