Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Kamp igjen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 22. august , 2012

National 3 spilte mot Malvik i går og vant 5-2, så derfor trodde vi det skulle bli litt lettere mot Tiller, men sånn skulle det dessverre ikke bli.

Jeg spiller på National 2og vi hadde trening så jeg hadde ikke muligheten til å se kampen. Da stoler jeg på en som spilte kampen som sa at vi sløste med sjansene som vi også gjorde i går. Noen skudd i tverrligeren og en bom på åpent mål gjorde at stillingen ble til slutt sånn:

Tiller 2-1 National

Det betyr at for å rykke opp må vi mest sannsynlig vinne resten av kampene. På fredag starter vi med National 1 når vi møter Ranheim på Hallset, og på lørdag spiller National 2 sin andre kamp.

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.