Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Alt går på skinner!

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 29. august , 2012

Hvis National 2 vant denne kampen mot Sverresborg var vi ganske sikkert i 1. divisjon etter høst-sesongen også, men vi måtte yte maks uansett.

Kampen startet ganske greit fra vår side og vi scoret også et mål ganske tidlig i kampen. Når de fikk sitt første mål noen minutter senere så begynte vi med feilpasninger som vi ikke trengte å være så stolte over. Kampen ble delsvis roet ned, men plutselig satt den fra vår side og det var 2-1. Men som sist slo de tilbake og denne gangen til 2-2. Det ble også pauseresultatet.

Vi ble dermed enige om å spille mye mye bedre enn det vi gjorde i førsteomgangen og de ordene fulgte vi til de grader. 3-2, 4-2, 5-2! Alt gikk på skinner helt til et mål som skulle blitt dømt for hands. 5-3. Etter det pungterte vi kampen helt til det sto 9-3 til slutt. Nå har vi dermed 7 poeng i 1. div etter fire kamper, noe som gjør at vi nesten kan være sikre på at vi holder oss i 1. div

Saken oppdateres etter at National 3 har spilt 2. div-kamp mot Charlottenlund!

Annonser

Kommentarer

  1. Teodor sier:

    Du veit at det e ikke sånn 1.div og 2.div te våren for da begynner vi med elver(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.