Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Kunne det ikke vært bare en omgang!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 31. august , 2012

Nå begynner kamp-programmet å bli ganske hardt og det passet ikke så bra når National 2 skulle møte vinneren av A-sluttspillet i Scandia cup og kvartfinalen i Storsjøcup. Flatås. De var den tøffeste motstanden vi har hatt og kommer til å ha og det viste seg.

I starten av kampen begynte vi veldig bra og hadde noen halvsjanser. Flatås hadde kanskje litt bedre sjanser, men når vi begynte med spillet vårt begynte de å slite. Plutselig satt alle pasningene og alt gikk på skinner. Skuddet var like bra som pasningene og dermed ledet vi 1-0. Vi fortsatte å imponere ut omgangen og da sto det selvfølgelig 1-0.

I starten av andre-omgangen fortsatte vi der vi slapp, men så begynte de å presse oss. Plutselig fikk de en trippelsjanse, men likevell fikk vi sparket den ut men av en eller annen grunn blåste dommeren i fløyta for mål. 1-1 og da ble vi ganske sure og det utnyttet de. Så fikk vi en liten tabbe og det var bare å chippe den over keeperen til 1-2. Da var kampen ferdig når de pungterte den totalt til stillingen 1-3 og rett før slutt kom det et skudd helt i hjørnet til 1-4.

Til slutt må jeg beundre keeperen for sitt ekstremt gode spill i dag som hjalp oss til å ikke tape mye mer. Og i morgen er det National-dagen på Hallset og 1. div-kamp på Dalgård. Det kommer til å komme noen bilder av dagen i morgen så vi ses ;)