Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Kunne det ikke vært bare en omgang!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 31. august , 2012

Nå begynner kamp-programmet å bli ganske hardt og det passet ikke så bra når National 2 skulle møte vinneren av A-sluttspillet i Scandia cup og kvartfinalen i Storsjøcup. Flatås. De var den tøffeste motstanden vi har hatt og kommer til å ha og det viste seg.

I starten av kampen begynte vi veldig bra og hadde noen halvsjanser. Flatås hadde kanskje litt bedre sjanser, men når vi begynte med spillet vårt begynte de å slite. Plutselig satt alle pasningene og alt gikk på skinner. Skuddet var like bra som pasningene og dermed ledet vi 1-0. Vi fortsatte å imponere ut omgangen og da sto det selvfølgelig 1-0.

I starten av andre-omgangen fortsatte vi der vi slapp, men så begynte de å presse oss. Plutselig fikk de en trippelsjanse, men likevell fikk vi sparket den ut men av en eller annen grunn blåste dommeren i fløyta for mål. 1-1 og da ble vi ganske sure og det utnyttet de. Så fikk vi en liten tabbe og det var bare å chippe den over keeperen til 1-2. Da var kampen ferdig når de pungterte den totalt til stillingen 1-3 og rett før slutt kom det et skudd helt i hjørnet til 1-4.

Til slutt må jeg beundre keeperen for sitt ekstremt gode spill i dag som hjalp oss til å ikke tape mye mer. Og i morgen er det National-dagen på Hallset og 1. div-kamp på Dalgård. Det kommer til å komme noen bilder av dagen i morgen så vi ses ;)

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.