Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Byåsen-National

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 1. september , 2012

Nationaldagen skal være vår dag og det håpet vi at Byåsen skulle få se når vi møtte dem på Dalgård i dag. I de fleste kampene mot Byåsen har vi vunnet, men det skulle bli litt tøffere i dag.

Den førsteo omgangen helt greit, men vi slapp inn et mål så det stod 1-0 til pause. I den andre omgangen kom det inn ganske mye mer mål. De gikk fra oss tidlig i den andre omgangen til 4-1 men plutselig var vi tilbake i kampen etter to raske mål. 4-3 men de gikk fra oss igjen til 5-3. Helt på slutten scoret vi igjen til 5-4 og vi begynte virkelig å presse dem. Dessverre fikk de straffe og den satte de i nettet sikkert til 6-4 og det ble også sluttresultatet.

Bildene fra Nationaldagen kommer på facebook-siden i morgen og høydepunktene kommer også i morgen tidlig på bloggen.

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.