Nationalkameratene 2012

Velkommen til Nationalsupporters sin offisielle blogg

Før kampen (National-Tiller)

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 26. september , 2012

Mange mener at Tiller ikke er en av de beste lagene i serien, men vi skal aldri ta en seier for gitt. De har enda ikke vunnet en kamp, men de har vært ekstremt nære to ganger så de har nok lyst på tre poeng  for å unngå sisteplassen. Her er det du trenger å vite om Tiller før kampen vi spiller på Torsdag.

National-Tiller       6. runde       kl. 19.20             Hallset kunstgress

I de siste kampene vi har spilt mot dem har vi dominert de fleste kampene, men når National 3 møtte dem på Tonstad ble det et skuffende tap med 2-1. National 2 derimot slo dem tidlig i vår med sifferet 4-6 borte på Tonstad, men National 3 spilte også mot et annet Tiller-lag i vår og da ble det en knusende seier med 12-3 i vårt favør.

http://www.youtube.com/watch?v=N_IsH4m8Lgc&feature=g-user-u

Linken var fra et mål der vi slo dem 12-3.

Her er Tillers siste kamper:

Tiller 4-5 Byåsen Dalgård

Strindheim 5-4 Tiller

Tiller 3-7 Malvik

Da håper vi i National på tre poeng!

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Nationalkameratene 2012" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.